top of page

MIJN VERHAAL

Ik ben Marco, 29 jaar en ik ben inmiddels zes jaar actief als professioneel fotograaf. Ik ben begonnen als eventfotograaf. In kroegen, met artiesten, op festivals, en op allerlei andere evenementen.

Trouwfotografie is een relatief nieuwe passie, maar desondanks heb ik er genoeg ervaring in opgedaan. Door mijn achtergrond is mijn stijl wat anders dan een traditionele trouwfotograaf.

Ik heb getwijfeld om mijn stijl zoveel mogelijk aan te passen naar die van een “echte” trouwfotograaf, maar na veel positieve reacties op mijn werk heb ik besloten om mijn eigen stijl te omarmen. Ook ben ik het gewend om met klanten te werken die specifieke wensen hebben. Daarnaast vind ik dat de klik tussen mij en het aanstaande bruidspaar misschien nog wel belangrijker is. Het is fijn als iedereen zo relaxt mogelijk is voor de camera omdat we elkaar al kennen!

cf80d7f4-d3d4-498e-b720-6ebfd135b04b.jpg
Marco Scheurink_20181020_851A3031.JPG

WAAROM IK LEUK VIND WAT IK DOE

Simpel: ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Daarnaast vind ik het tof om dingen vast te leggen die er al zijn. Bruiloften, festivals, of gewoon mensen in hun element. Om daar mijn eigen draai aan te geven, en dan het resultaat te presenteren en vervolgens leuke reacties te krijgen is waar ik het voor doe. Meedenken met concepten, en me aanpassen aan ideeën van klanten is ook iets waar ik van kan genieten.

Ik kan niet wachten tot het volgende project!

KENNIS MAKEN?

001_ADE21_VinylMarket_MarcoScheurink_20211015_1DSC_0081.jpg
bottom of page